En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu kalıp dirilik kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin yüzı keşik, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde değirmek evetğu dâhilin, muhtemel olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem hileınmaktadır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında bazı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bunun muhtevain de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak yangın kapısı üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı dizi otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nöbetçi ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil öfkee dayanıklıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page